Kajerødvej 128, Birkerød

”God rådgivning, perfekt udførelse og eminent afslutning på vores bestilling på en Decra Tagløsning, er kendetegnet ved Theis´s arbejde. Theis og hans to kollegaer blev hurtigt en del af vores familie i de små to uger arbejdet varede. Et forhold der gjorde, at opgaven altid var på rette spor og intet, jeg mener intet, kunne gå galt. Vi kan fuldt og helt anbefale TT Tømrerfirma til andre, der overvejer at få skiftet tag eller har ønsker om udførelse af andet tømrerarbejder”

Jesper Olesen

Drosselvænget 202, Kokkedal

 ” Jeg har netop fået udskiftet mit tag og vil gerne udtrykke min store tilfredshed med det arbejde der er udført af TT Tømrerfirma. Allerede i tilbudsgivningen er der udvist stor grundighed. Alle detaljer omkring arbejdet er blevet specificeret og forklaret grundigt, så jeg ikke på noget tidspunkt har været i tvivl om hvad der skulle ske i processen. Alle aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke og undervejs i arbejdet har der været en rigtig god dialog. Alle detaljer i taget i form af hvordan det er lagt, inddækninger, tagrender og udluftninger er blevet lavet meget professionelt. Alt i alt et rigtig flot stykke arbejde og jeg kan varmt anbefale firmaet til andre, der står overfor at skulle have udført tømrer arbejde.”

Poul Carøe Solberg

Vibevej 4, Nivå

 ”Vi vil gerne takke TT Tømrerfirma for et super godt samarbejde ved renoveringen af vores tag, arbejdet er blevet gjort til vores fulde tilfredsstillelse og indenfor tidsrammen, og vi har kun ros til overs for de dygtige og effektive tømrer. Der var en del udfordringer i bl.a. inddækning af vores solceller, denne opgave løste i yderst professionelt og resultatet er blevet meget flot. Det er ikke sidste gang vi vil benytte os af jeres kompetence, ligesom vi varmt vil anbefale jer til andre.”

Mikael Nyman

Egernvænget 308, Kokkedal

”Jeg havde længe overvejet at få uskiftet eternittaget (asbest) fra 1974 på grund af alder og diverse utætheder, bl.a. i skotrende. I april 2012 fandt jeg en brochure i postkassen fra TT Tømrerfirma. Jeg havde bemærket deres aktiviteter på Rypevænget og Drosselvænget, så hvorfor ikke. TT blev inviteret og vi blev enige om hvad der skulle udføres. Nye Cembrit plader, undertag, nye tagrender (ikke skjult) og nedløb, nye vindskeder, nedrivning af skorsten mm. Med andre ord, en total renovering. Jeg fik et tilbud som blev afstemt med eet af landets største tagfirmaer. Der var titusinder af krone til forskel for nøjagtig det samme. Vi indgik en aftale og i november var arbejdet færdigt. Jeg og ikke mindst vore naboer var meget imponerede over den måde arbejdet blev udført på. Koordinering med VVS for etablering af midlertidigt gasfyrudtræk og endelig geninstallation forløb perfekt. Oprydning og udbedring af småmangler uden problemer, og den aftalte pris holdt. Og den professionelle vejledning var i top. Jeg vil tildele TT Tømrerfirma 5 stjerner ud af 5 mulige.”

Mogens Hindum

Brogårdsvej 45, Gentofte

”Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til TT Tømrerfirma, som har leveret et godt og seriøst stykke arbejde helt fra tilbudsfasen og frem til den endelige gennemgang af det færdige resultat. Undervejs har vi oplevet TT som er firma der tager ansvar for både egne og underleverandørers leverancer, et firma der når tingene til tiden og lever op til ord og deadlines – en anden ting jeg vil fremhæve er kommunikationen, vi har hele tiden haft en aktiv dialog, som sikrer at der ikke sker misforståelser.”

Morten Bromose, Husejer

Enghave 5, Rungsted

”I vinteren 2011/12 fik vi foretaget en total renovering af vores tag på vores villa i Rungsted. Arbejdet blev udført af TT Tømrerfirma som har løst opgaven særdeles professionelt. Resultatet er blevet et super flot tag på både hovedhus og tilbygning, samt garage med oprettet tagkonstruktioner, ny isolering, undertag, skotrender, tagfod, zink tagrender og nedløb af meget høj kvalitet både håndværksmæssigt og æstetisk med respekt for ejendommen. Vi har været meget tilfredse med TT Tømrerfirma, som har udført et flot stykke arbejde. Vi anser TT Tømrerfirma som dygtige, kompetente tømrere og tagfolk, og kan kun varmt anbefale firmaet til andre.”

Niels Dam

Strandvejen 342, Kokkedal

”Jeg har været meget tilfreds med Tt Tømrerfirmas arbejde. De har udskiftet et ældre Cembrit eternittag og arbejdet er udført pænt og med fuld oprydning. Prisen var fair i forhold til andre og da der opstod problemer med materialerne undervejs blev disse problemer løst med minimal gene for os, ligesom firmaet brugte en del tid på alternative løsninger hvor nye tilbud blev beregnet meget hurtigt, selvom disse alternative løsninger involverede arbejde uden for TT Tømrerfirmas ekspertise..”

Drosselvænget 101, Kokkedal

Vi har været yuders tilfredse med vores oplevelse af jeres arbejde, omkring udskiftning af vores tag, I holdt jer til tidsrammen og var i store træk gode til at informere om hvornår de forskellige etaper foregik.”

Paul & Karen

Sophus Bauditzvej 44, Charlottenlund

TT Tømrerfirma har her i foråret lagt nyt tag på vores hus. Der er også lagt undertag og mansarddelen af huset er blevet isoleret. Vi har været fuldt ud tilfredse med det udførte arbejde og kan kun varmt anbefale firmaet til andre.”

Jens Aage Pedersen, Læge

Frederiksdalsvej 125, Virum

”TT Tømrerfirma ApS udførte i sommeren 2011 til vores fulde tilfredshed udskiftning af vores tag med samtidig ombygning af tagkonstruktion og indretning af tagetage. TT Tømrerfirma kan karakteriseres ved aftaleoverholdelse, stor grad af energi og fleksibilitet – og resultatet er blevet flot.”

Claus Colding-Jørgensen

Grundtvigsvej 13, Taastrup

”Efter at arbejdet med udskiftning af taget på vort hus beliggende på Grundtvigsvej 13 er afsluttet, skal vi herved udtrykke vor fylde tilfredshed med TT Tømrerfirmas udførsel af det aftalte arbejde. Udskiftning af taget blev udført som aftalt i kontrakten og færdigt til tiden, hvorfor vi er yderst tilfredse med samarbejdet med tømrerfirmaet. Herudover vil vi gerne påpege, at firmaet har været meget hjælpsomme med at udføre mindre arbejder, som opstår i forbindelse med udskiftningen af taget, det være sig maling af sternbrædder og efterisolering op til dagens krav mv. Vi kan kun anbefale firmaet til andre og står gerne til rådighed med referencer.”

Palle Beck, Direktør

Drosselvænget 103, Kokkedal

”Jeg indgik primo 2010 en aftale med TT Tømrerfirma ApS, vedrørende udskiftning af tegltag inkl. undertag, nye taglægter, sternbrædder mv. Aftalen blev bl.a. indgået på basis af firmaets detaljerede tilbud. Arbejdet blev udført fuldt tilfredsstillende i marts måned 2010 i fuld overensstemmelse med det aftalte – herunder tid og pris. Som bygningsingeniør kunne jeg løbende kontrollere, at alle materialer og arbejdets udførelse levede op til alle krav og standarder. Jeg kan anbefale firmaet til udførelse af lignende arbejde.”

Flemming Kristensen

Rypevænget 223, Kokkedal

”I 2010 besluttede vi os for at få lavet nyt tag på vores bolig i Rypevænget i Kokkedal. Efter at have studeret og fulgt TT Tømrerfirma, i aktion på andre huse i bebyggelsen, var vi overbeviste og ikke i tvivl om, at de var de rette til at udføre opgaven. Vi indhentede et tilbud, som vi var tilfredse med og Tt Tømrerfirma gik i gang med opgaven, med en dejlig iver og entusiasme. De har igennem hele forløbet passet og udført arbejdet til punkt og prikke, og dagligt ryddet pænt op efter sig. Vi har ikke på noget tidspunkt haft nogen indvendinger, men trygt stolet på, at de to søde unge fyre havde helt tjek på hvad de lavede. Vi har således intet at udsætte på TT Tømrerfirma, de har leveret til tiden, til den aftalte pris. Vi er meget glade for vores nye tag, og vil til enhver tid anbefale TT Tømrerfirma.”

Peter og Lise Herforth

Baunebjergvej 3, Humlebæk

”Hermed skal 3F Nordsjællands afdeling, ved byggetekniske tilsynsførende Poul Nielsen, takke for det gode samarbejde ved renoveringen af vort Afdelingshus i Humlebæk. Vi skal samtidig give udtryk for vores store tilfredshed med det udførte tagarbejde. Vi anser jer for dygtige og kompetente tømrere og tagfolk. Vi er yders tilfredse med jeres evner som planlæggere og jeres faglige meget høje niveau. Det har afstedkommet et helt nyt tag med udluftninger, skotrender, tagfod, tagrender og tagnedløb af meget høj kvalitet både håndværksmæssigt og æstetisk. Vi vil slutteligt sige tak for det gnidningsløse og usædvanlig gode samarbejde, og vil fremover hvor der er mulighed, varmt anbefale jer til andre tømrerentrepriser, der måtte komme til vort kendskab. I er velkomne til at bruge denne positive kritik i jeres markedsføring fremover. Endnu en gang tak for det flotte resultat og det gode samarbejde.”

Poul Nielsen
bedre-bolig_356
byg-garanti-partner_328
tagprofferne-partner_336
rockwool-hvid_360
velux-2_368